Перейти до основного вмісту
INTERNATIONAL DAY OF SPORT FOR DEVELOPMENT AND PEACE-2024

Відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру

  •  субота, 6 квітня 2024 р.

6 квітня в Україні та світі відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace). Це свято було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.  Студенти та викладачі факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича щороку активно долучаються до відзначення цього свята через організацію спортивно-масових заходів.

Читати далі
Конкурс серед інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти

Конкурс серед інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти

  •  пʼятниця, 5 квітня 2024 р.

З 25 березня по 4 квітня відбувся фаховий конкурс «Спорт_Дошкілля_Креатив» серед інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти Чернівецької міської територіальної громади. Почесними членами журі були запрошені: доцентки кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Дудіцька Світлана Петрівна та Цибанюк Олександра Олександрівна.

Читати далі
Колишній завідувач кафедри фізичного виховання Богдан Аркадійович Леко відзначив 80-річчя

Колишній завідувач кафедри фізичного виховання Богдан Аркадійович Леко відзначив 80-річчя

  •  пʼятниця, 29 березня 2024 р.

Днями відзначив поважний, 80-літній ювілей кандидат психологічних наук, доцент, майстер спорту з кульової стрільби, один із фундаторів спеціальності «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура», яка стала базовою для створення факультету фізичної культури та здоров’я людини,завідувач кафедри фізичного виховання (1997-2003 рр.), автор/співавтор понад 50-ти наукових і методичних праць, Богдан Аркадійович Леко – один з провідних фахівців галузі в Україні, який уже майже півстоліття працює на освітянській ниві!

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності