ЧОЛОВІЧА КОМАНДА ОК-ОІЛ-ЧНУ – У ТРІЙЦІ ЛІДЕРІВ В ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З ВОЛЕЙБОЛУ

З 9 по 11 лютого у м. Хирів Львівської області проходив ІІІ тур чемпіонату України Dmart з волейболу серед чоловічих команд другої ліги. 

Чергові матчі чемпіонату проходили дивовижно цікавими. Також важливо зазначити , що один із проведених матчів став  рекордним для  України. І воно не дивно – адже тривала запекла боротьба за медалі, і тому кожна програна партія для фаворитів, зрештою, могла мати дуже неприємні наслідки.

 Утім, окремим рядком у цій боротьбі слід відзначити гру між командами ВК «Ок-Оіл-ЧНУ» та ВК «ХАЕС-НАЕК», яка через «Повітряну тривогу» в ніч на 10.02.2023 р. тривала з 02:00 – 04:00. Цей матч можна вважати рекордом України, як найпізніший проведений матч з волейболу.

У перший день змагань наша команда  ВК «Ок-Оіл-ЧНУ» поступилася лідеру чемпіонату ВК ” ХАЕС-НАЕК ” м. Нетішин з рахунком – 0:3 (23:25, 24:26, 21:25).

У другий ігровий день «Ок-Оіл-ЧНУ» зустрівся з командою ВК «Біоресурс» м. Житомир, який розпочався о 9 ранку через 5 годин після гри з ВК «ХАЕС-НАЕК». Гра була важко,  так як хлопці спали всього 3 години, але матч закінчився з рахунком 3:0 (25:17, 26:24, 25:23) на користь нашої команди.

Після трьох турів, команда з 12 очками посідає третє місце в Чемпіонаті України Dmart з волейболу серед чоловічих команд другої ліги. 

Після третього туру кращим бомбардиром став Сергій Турецький, а кращим пасуючим – Олександр Корчак.

Склад буковинської команди: 

Сергій Турецький, Ігор Хавруняк, Олександр Корчак, Ігор Тодосійчук, Манолій Мігайчук, Андрій Данелюк, Микола Мосін, Костянтин Кузь, Тарас Цимбалюк, Владислав Литяцький, Артем Петрушко, Тарас Гринько, Максим Цурик, Денис Данилов, Максим Кривий, Пую Максим.

Тренер команди: Андрій Молдован.

Велика вдячність вболівальникам за підтримку та віру в команду.

Також хочемо висловити щиру подяку меценату команди Цурику Євгену Тодоровичу та ректору Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Петришину Роману Івановичу за можливість брати участь у Чемпіонаті України.