ПАТРІОТИЗМ МАЄ ДВА КОЛЬОРИ благодійно-спортивний захід з мистецтва волейболу-Тризуб

29–30 квітня під патронатом співробітників кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича й Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України проведено благодійно-спортивний захід з мистецтва волейболу-Тризуб (3х3) серед команд студентської молоді та кадетів.

На церемонії відкриття заходу студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», майстри спорту України з велоспорту та художньої гімнастики репрезентували феєрію патріотичних атракцій. Присутні заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять борців за незалежність України і всіх загиблих внаслідок військового вторгнення рф на терени нашої держави. З рівнянням на державний прапор урочисто прозвучав Державний Гімн України.

Патріотизм, беззаперечна віра в перемогу й осяяне сонцем майбутнє України, саме таким був потужній меседж проректорки з науково-педагогічної роботи ЧНУ,  професорки Тамари Марусик та начальника ЧОВКФВС МОН України Корнелія Жукотинського.

Протягом заходу мистецтво волейболу-Тризуб (3х3) продемонстрували 6 команд кадетів, які мали назви славетних річок України (представники Тетяна Григоришина і Серафим Синицький) та 6 команд студентів, які мали назви славетної спадщини України (представник Андрій Молдован). Зауважимо, що кожен із волейбольних матчів розпочинався з вітання команд гаслом «Слава Україні! Героям Слава!».

За підсумками змагань волейбольного тризуба серед кадетів І місце здобула команда «Дунай», ІІ – команда «Прут», ІІІ – команда «Дніпро». Баталії волейбольного тризуба серед студентської молоді фінішували в такому розподілі призових місць, як І – команда «Спас», ІІ – «Січ», ІІІ – «Джура». Призери змагань нагороджені медалями, на яких вкарбовані державні символи України, а учасники – відзначені пам’ятними грамотами.

VIRIBUS UNITIS – УКРАЇНА і МИСТЕЦТВО ВОЛЕЙБОЛУ-ТРИЗУБ