Відбувся онлайн-захист звітів практик студентів денної форми навчання спеціальності «Фізична культура і спорт»

26 жовтня 2020 року на кафедрі теорії та методики фізичного виховання і спорту відбулася онлайн-конференція захисту звітів за результатами проходження тренерської практики студентами 4 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» денної форми навчання, яка була перенесане з минулого семестру у зв’язку із карантином.
Також 6 листопада 2020 року відбулася онлайн-конференція захисту звітів за результатами проходження ознайомчої практики студентами 3 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» денної форми навчання. Зустрічі відбулися на платформі Google Meet.
Основними базами практики були спортивні школи та спортивні клуби м. Чернівці.
За результатами проходження практик, здобувачами вищої освіти були представлені змістовні доповіді. Студенти із захопленням розказували про індивідуальні особливості оволодіння професійними уміннями, досвідом практичної діяльності. Крім того, акцентували увагу на необхідності постійного саморозвитку та самовдосконалення.  Також вони розповіли не лише про результати своєї роботи, але і про набутий досвід, який вони отримали в результаті практики. На їхню думку, ця практика була важливим кроком до формування практичних компетентностей для майбутньої професійної діяльності.
Серед студентів варто відзначити доповіді: Заплітного Андрія (СК «Leader»), Маричак Діани (СК «Панчер»), Довганчука Костянтина (ЧОДЮСШ «Колосок»), Владичан Анастасії (Заклад ГО ОДЮСШ “Авангард”»), Шерепери Анастасії (Заклад ГО «ОДЮСШ “Авангард”») – 3 курс; Гураль Мар’яни (Заклад ГО «ОДЮСШ “Авангард”»), Іроденко Євгенії (ДЮСШ № 4 Управління освіти ЧМР), Никифорука Миколи (Заклад ГО «ОДЮСШ “Авангард”»), Паращука Максима (Заклад ГО «ОДЮСШ “Авангард”») – 4 курс.
Тренерська практика створила реальні можливості для формування готовності студентів до проведення навчально-виховної роботи зі дітьми, потреби здобувати і застосовувати нові теоретичні і методичні знання й одночасно засвоювати передовий досвід у професійній діяльності. Водночас студенти переконалися у правильності вибору професії, адже робота з юними спортсменами принесла задоволення і бажання працювати тренером з обраного виду спорту.
Вітаємо наших студентів з відмінним захистом!
Бажаємо подальшого творчого натхнення та успіхів у навчанні!

Керівник практики,
Петро ГОРЮК